Київ

Київ та Гамбург підписали Меморандум про співпрацю у сфері транспорту

494 0
Документ передбачає обмін практичним досвідом між транспортними фахівцями Гамбурга та Києва.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Представники «Центру організації дорожнього руху» підписали Меморандум про співпрацю у сфері транспорту та трансформації мобільності з Гамбурзьким транспортним союзом. Про це повідомили у КМДА.

Документ передбачає обмін практичним досвідом між транспортними фахівцями Гамбурга та Києва. Зокрема, столиця отримає готові напрацювання у сфері:

  • плануванні та регулюванні дорожнього руху;
  • управління і технічного обслуговування світлофорних систем;
  • цифровізації управління маршрутами;
  • поліпшення роботи громадського транспорту тощо.

 

Також німецькі партнери передадуть навички створення загальноміської стратегії пішохідного та велосипедного руху.

«Вивчення фахівцями нашого підприємства європейського досвіду, і конкретно Німеччини, дасть змогу оптимізувати нашу роботу при проєктуванні схем організації дорожнього руху, впровадженні ефективного світлофорного регулювання та засобів заспокоєння руху», - зазначив директор КП "ЦОДР" Олександр Міщенко

Зазначається, що меморандум стане новим кроком у партнерстві Києва та Гамбурга, яке було задокументовано у 2022 році "Угодою заради солідарності та майбутнього".

Нагадаємо, 7 лютого мери Києва та Риги підписали Меморандум про співпрацю у сфері інформаційно-комунікаційних технологій і цифровізації, а також цивільного захисту. 

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!