Київ та область повернулися до графіків відключень світла

734 0
Енергетикам вдалося стабілізувати ситуацію в енергосистемі.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Києві та області енергетикам вже вдалося стабілізувати ситуацію в енергосистемі після сьогоднішньої атаки. Про це повідомляють у ДТЕК.

«Спільними зусиллями енергетикам вдалося стабілізувати ситуацію в енергосистемі після атак рф на об’єкти енергетики 26 січня. У Києві та області повертаємось до графіків стабілізаційних відключень, що розміщені на сайті»йдеться у повідомленні.

Однак наголошують, що користуватися електроенергією слід помірно, щоб не спричинити аварії на електромережах через велике навантаження на мережі. Після того, як світло з’явилось, слід вмикати енергоємні прилади по черзі – спочатку скористатись одним, потім відключити та користуватись іншим. Це допоможе уникнути аварій та зберегти світло в будинках.

Читайте також: У яких районах найважче відновити електропостачання

Нагадаємо, вранці 26 січня Сили ППО ЗСУ збили 20 ракет у повітряному просторі Києва, а перед цим вночі місто атакували 15 іранських дронів, які також були знищені. Повідомлялося про вибух ракети у Дніпровському районі Києва та падіння уламка ракети в Голосіївському районі, внаслідок чого загинув чоловік і двоє людей отримали поранення. Об'єкти інфраструктури Києва не зазнали пошкоджень і працюють в штатному режимі.

Водночас в Київській області російською ракетою пошкоджено енергетичний об’єкт та житлові будинки, унаслідок чого в області і були застосовані екстрені відключення електроенергії. Нині ж Київська область повернулася до графіків вимкнень.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!