Київ

Київ відремонтує 26 бюветів за 7 млн грн. Список

1135 0
Роботи мають завершити до 5 грудня 2023 року.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

«Київводфонд» сплатить понад 7 млн грн ТОВ «Буд Олімп Строй» за ремонт 26 бюветних комплексів. Про це свідчать оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Загалом спеціалізоване водогосподарське комунальне підприємство заплатить 7 млн 337 тис. 858,05‬ гривень за капітальний ремонт таких бюветних комплексів столиці:

Роботи фірма-підрядник має завершити до 5 грудня 2023 року.

Нагадаємо, в кінці квітня у «Київводфонді» повідомляли, що Із жовтня минулого року в Києві виконали майже 3 тисячі ремонтів на бюветних комплексах.

Повідомити про несправність бювета можна через Контактний центр міста Києва 1551.

Нагадаємо,  мапа бюветів розміщена на сайті спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства «Київводфонд», яке здійснює обслуговування та ремонт бюветів, а також їх підключення до генераторів. На карті бювети позначені різними кольорами, зокрема, фіолетовим – ті комплекси, що мають можливість підключення до генератора.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!