Київ зазнав обстрілів. Пролунали вибухи

8266 0
Дані про постраждалих уточнюються.
Фото: Національна гвардія України

Фото: Національна гвардія України

Під ранок, 16 квітня, Київ зазнав обстрілів. Вибухи пролунали в Дарницькому районі на околиці міста. Зараз на місці працюють рятувальники та медики. Дані про постраждалих уточнюються. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

«Ще раз звертаюся до всіх: не нехтуйте будь ласка сигналами повітряної тривоги! А тих киян, які раніше виїхали і вже збираються повертатися до столиці, прошу поки утриматися від цього і залишатися в більш безпечних місцях», – повідомив Віталій Кличко.

Читайте також: Під час ранкової тривоги на Львівщині спрацювали сили протиповітряної оборони 

Нагадаємо, що вчора російські військові завдали трьох ракетних ударів по об'єктах області. Водночас правоохоронці виявили вже понад 900 тіл загиблих мирних мешканців у населених пунктах Київської області. 

До Київської області приїхав сценарист серіалу «Картковий будиночок», аби набрати матеріалів для фільму про звірства російських окупантів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!