Київ

«Київміськбуд» очолив забудовник екопарку «Осокорки»

546 0
Василь Олійник очолював компанії, які будували ЖК під девелопментом компанії Stolitsa Group Владислави Молчанової

Наглядова рада холдингової компанії «Київміськбуд» призначила на посаду президента Василя Олійника. Про це повідомляє пресслужба КМБ.

На посаді президента «Київміськбуду» Олійник першочерговим своїм завданням бачить розробку плану відновлення роботи компанії, перезапуск будівництва об’єктів чергами по кілька комплексів, повідомляє пресслужба.

«Для перезапуску об’єктів буде залучено кошти державних фінансових установ та спеціалізованих компаній, таких як "Укрфінжитло" та державні банки, про що вже тривають переговори», – йдеться у повідомленні.

З 2011 по 2018 рік Олійник очолював велику генпідрядну організацію «Моноліт будсервіс», з 2018 по 2024 рік – «Спецбуд-моноліт». Ці компанії побудували житлові комплекси «Варшавський мікрорайон», Hoffmann house, «Галактика», SEVEN, «Ліпінка» та інші. Всі вони зведені під девелопментом компанії Stolitsa Group Владислави Молчанової.

Також компанії звели торгово-розважальний центр Retroville та є ключовими партнерами Novus у будівництві його супермаркетів, що також належать структурам Молчанової і литовських бізнесменів.

Крім того, компанія Олійника залучена у будівництві будинку між озерами Тягле і Небреж, де міська спільнота прагне створити екопарк «Осокорки».

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!