Київ

Київрада планує передати на ЗСУ ще 1,5 млрд грн

648 0
Цього року столиця вже передбачила та спрямовує захисникам понад 6,2 мільярда гривень

Депутати Київради на позачерговому засіданні головним питанням порядку денного розглянуть виділення додаткових коштів на потреби ЗСУ.  Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

«Сьогодні на позачерговому засіданні спрямуємо з бюджету столиці ще майже 1,5 мільярди гривень тим, хто захищає сьогодні Україну та її громадян», - повідомив мер.

За його словами, гроші направлять Збройним силам України, Нацгвардії України. А також частина піде на виплату матеріальної допомоги бійцям київських ДФТГ, які виконують бойові розпорядження.

Міський голова зауважив, що цього року столиця вже передбачила та спрямовує захисникам понад 6,2 мільярда гривень. Із них 1,2 мільярда виділили додатково цього місяця на позачерговому засіданні.

Також столиця залучає від партнерів і передає бійцям ту допомогу, по яку вони звертаються. Це дрони, радіостанції, аптечки, бронежилети, автівки тощо, додав Кличко.

Нагадаємо, 2 жовтня Київрада на позачерговому засіданні проголосувала за збільшення фінансування міської цільової програми «Захисник Києва» на 1 мільярд 260 мільйонів. Ці кошти підуть на матеріально-технічне забезпечення сил безпеки і оборони.

Нагадаємо також, що наприкінці липня Київрада збільшила фінансування міської програми «Захисник Києва» до 5 мільярдів гривень.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!