Київ

Київрада повернула онлайн-трансляції засідань

539 0
З початку повномасштабного вторгнення трансляції Київради були призупинені.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У Київській міській раді відновили онлайн-трансляції засідань комісій та пленарних засідань. Про це повідомили у пресслужбі Київради.
 
Автором відповідного проєкту рішення став депутат від “Євросолідарності” Леонід Ємець. Він зазначив, що для питань безпеки є бомбосховище і ПВО.
 
Наразі трансляції пленарних засідань Київської міської ради та засідань виконавчого органу здійснюються у повному обсязі, однак їх розміщують на офіційному вебсайті протягом 24 годин з часу закінчення відповідного зібрання.
 
 
«З метою підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності депутатський корпус Київської міської ради прийняв рішення, яке передбачає скасування цих обмежень та відновлення онлайн-трансляції всіх засідань», – додав депутат Леонід Ємець.
 

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення на засідання Київради не пускають журналістів, однак після обговорень та дискусій активістів та громадськості депутати поступилися та вирішили відновити трансляції. 

Як повідомлялося раніше, сьогодні Київрада проголосувала за перейменування 16 вулиць столиці, детальніше читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!