Київщина отримала 90 тонн енергетичного обладнання з шести країн

885 0
Обладнання допоможе подолати наслідки російських ракетних ударів
Фото: МЕУ

Фото: МЕУ

Один з об'єктів енергетики Київської області отримав для відновлення та ремонту після масованих російських атак 105 одиниць енергетичного обладнання загальною вагою 90 тонн. Про це повідомляє Міністерство енергетики України.

«Ми дякуємо нашим міжнародним партнерам, які допомагають Україні тримати енергетичний фронт. Сьогодні ми отримали чергову партію допомоги для відновлення енергопостачання. Це обладнання різного класу, яке допоможе усунути на цьому енергооб’єкті важкі пошкодження, які були завдані ракетними ударами рф», - наголосив міністр.

Переданий сьогодні вантаж включає, зокрема, трансформатори, електростанції резервного живлення, обмежувачі перенапруги, елегазові вимикачі та інше енергетичне обладнання.

Обладнання передали під час відвідання області міністр енергетики України Герман Галущенко разом з Надзвичайним і Повноважним послом Польщі в Україні Бартошем Ціхоцкі, Надзвичайним і Повноважним Послом Австрії в Україні Арадом Бенкьо, Тимчасово повіреною у справах посольства Нідерландів в Україні Есселіен ван Ертен, Тимчасово повіреним у справах Азербайджану Сабіром Рзаєвим, а також представниками дипломатичних місій Литви та Південної Кореї.

Читайте також: Ще три котельні Києва отримали потужні генератори

Нагадаємо, Київ отримав гуманітарну допомогу від Риги. Латвійські партнери передали 49 генераторів та теплові гармати.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!