Київ

Київські комунальники демонтують незаконну рекламу на проспекті Івасюка біля парку «Наталка»

680 0
Часто за шаром вивісок і реклами ховаються вікна, елементи декору або елементи інженерної інфраструктури.

Співробітники «Київреклами» прибирають незаконні рекламні конструкції на проспекті Івасюка. Про це повідомляє Управління з питань реклами КМДА та КП «Київреклама»

«Проводимо демонтаж вивісок і рекламних засобів на проспекті Володимира Івасюка (біля парку Наталка). За останні два тижні за цією адресою було демонтовано майже 180 незаконних конструкцій», - йдеться у повідомленні.

Комунальники розказали, що часто зустрічають таку ситуацію, коли підприємці повністю закривають рекламними плитами вхідну частину фасаду. За шаром вивісок і реклами ховаються вікна, елементи декору або елементи інженерної інфраструктури.

«Наші демонтажники, як археологи, проводили розкопки, щоб дістатися до колись закритої частини фасаду. Звичайно, таке розміщення є незаконним. У місті діють вимоги до вивісок і реклами, які не допускають перекриття вікон, інженерних комунікацій і декоративних елементів. Заборонено розміщувати конструкції на другому поверсі будівлі, а також на балконах», - розказали в «Київрекламі».

Підприємців закликали дотримуватися правил та порядку розміщення вивісок і рекламних засобів, які діють у місті.

Нагадаємо,  раніше на пр. Івасюка вже прибирали незаконні вивіски, роботи тривали неподалік озера Вербне.

Нагадаємо, у КМДА відзвітували, що з початку 2023 року в Києві демонтовано 5,5 тисяч незаконно розміщених вивісок і рекламних засобів. Також з початку 2023 року у Києві було прибрано більше 1700 виносних конструкцій.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!