Київ

Київським кафе та ресторанам дозволили працювати до 23:00

915 0
Рішення набуде чинності з 1 вересня

Заклади громадського харчування Києва продовжать час роботи на одну годину – до 23:00. Таке рішення ухвалила Рада оборони міста Києва, повідомив мер Києва Віталій Кличко.
 
«Нагадаю, з таким проханням до міської влади звернулися представники Національної ресторанної асоціації України. Адже рішення про обмеження роботи закладів до 22:00 було ухвалене, коли комендантська година в столиці розпочиналася о 23:00. Зараз же вона – з 00:00», -  зазначив міський голова.
 
Кличко пояснив, що підприємці під час зустрічі з міською владою наголошували, що подовження часу роботи закладів сприятиме поліпшенню економічної ситуації у столиці, створенню додаткових робочих місць, збільшенню надходжень від податків, зборів і платежів до бюджетів усіх рівнів.
 
Раніше Національна ресторанна асоціація України звернулася до Ради оборони міста Києва з проханням розглянути питання про подовження часу роботи кафе та ресторанів. 
 

Нагадаємо, журналісти «Української правди» у ніч із 3 на 4 червня перевірили як столичні ресторани працюють у комендантську годину.

Тоді біля ресторану журналісти помітили, як після початку комендантської години  гості закладу Biarritz заходили до ресторану з двору, серед них були директор Департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександра Никоряка та забудовник Артура Мхітаряна (Taryan Group).

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, він ініціював звернення до правоохоронців з вимогою притягнути до відповідальності розважальні та заклади харчування за роботу в комендантську годину.

Никоряка за відвідини ресторанів у комендантську годину з посади звільнили.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!