Київ

Київський зоопарк випустив мавп та лемурів на літні майданчики

570 0
Тварини живуть на спеціально облаштованих для них островах
Фото: Київський зоопарк

Фото: Київський зоопарк

У Київському зоопарку тварин та птахів поступово переселяють до літніх будиночків та майданчиків. Про це повідомляє пресслужба Київського зоопарку.

Родина з 6 капуцинів вже насолоджується своєю природною оазою у 250 кв.м. посеред озера. На острові без парканів та огорож ростуть великі розлогі дерева, висотою понад 10 метрів.

Між деревами закріплені спеціальні дерев'яні конструкції, для стрибків та прогулянок.

На двох сусідніх островах, площею понад 100 кв.м. розмістилась сім'я з двох лемурів Варі. Примати мають свій затишний будиночок для відпочинку, дерев'яний грибок від спеки і дощу та помости для "пікніків". А для активностей та переміщення між деревами закріплені спеціальні канати.

Четвертий і найбільший острів, площею у майже 300 кв.м. уподобала велика родина котячих лемурів з 9 особин, серед яких і народжені під час війни  Байрактар та Джавеліна.

Вхід до зоопарку дозволений до 16:30, перебування на території — до 18:00. Центральні квиткові каси працюють у понеділок із 12:00 до 16:30, з вівторка до неділі — з 10:00 до 16:30. Також квитки можна купити онлайн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!