Київстар та Vodafone запустили 4G на Львівщині

2764 0
Мобільні оператори запустили мобільний високошвидкісний інтернет 4G в діапазоні 1800 МГц у Львові та області, що має забезпечити більш широке покриття мережі мобільного інтернету.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

У четвер, 5 липня, 4G від «Київстар» та Vodafone у діапазоні 1800 МГц запустився у Львові та області. Про це повідомляють прес-служби операторів.

«4G надається всім абонентам "Київстар" без додаткової плати згідно з діючими тарифними планам», – мовиться в повідомленні на сайті «Київстар».

Читайте також: Які телефони підтримують 4G і як про це дізнатися?

Інформацію про запуск 4G в діапазоні 1800 МГц у Львові з 5 липня оприлюднив і Vodafone.

«Це дозволило значно розширити покриття в місті – тепер 4G доступний у всіх районах Львова. Раніше мобільний інтернет четвертого покоління зв'язку був доступний в місті в діапазоні 2600 МГц в місцях найбільшого скупчення інтернет-користувачів», – зазначили в прес-службі Vodafone.

Нагадаємо, що мережі четвретого покоління в Україні запустили у березні 2018 року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!