Київ

«Київтеплоенерго» замінило тепломережі до дитсадка та шести багатоповерхівок на Оболоні

705 0
Замість старих аварійних труб тут проклали нові сталеві з тепло- та гідроізоляцією.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Аварійно-відновлювальна служба КП «Київтеплоенерго» замінила мережі централізованого опалення та гарячого водопостачання на п’яти ділянках Мінського масиву. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

У комунальному підприємстві повідомили, що за останній рік на цих ділянках усували по декілька десятків пошкоджень різного ступеню складності, адже трубопровід збудований більше 40 років тому.

Одна з реконструйованих ділянок тепломережі відповідає за теплопостачання дитсадка, решта – за комфорт в оселях більше 3-х тисяч мешканців багатоповерхівок Мінського житлового масиву.

Роботи виконували максимально оперативно, щоб уникнути тривалої відсутності тепла та гарячої води. Було задіяно 5 одиниць спецтехніки та більше 20 працівників КП «Київтеплоенерго». Вони проклали нові сталеві труби з тепло- та гідроізоляцією. Термін експлуатації нових труб становить близько 25 років.

Додамо, що у лютому комунальники здійснили заміни мережі централізованого опалення від теплокамер до будинкових вводів для 40 багатоповерхівок на Оболоні.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!