Київ

«Київтеплоенерго» у лютому замінили мережі теплопостачання від теплокамер до 40 багатоповерхівок на Оболоні

787 0
Цього місяця комунальники замінили мережі централізованого опалення від теплокамер до будинкових вводів для 40 багатоповерхівок на Оболоні.
Фото: «Київтеплоенерго»

Фото: «Київтеплоенерго»

Упродовж лютого аварійно-ремонтні бригади КП «Київтеплоенерго» замінили трубопроводи централізованого опалення від теплокамер до будинків на шести ділянках. Загалом вони обслуговують 40 київських житлових багатоповерхівок на вулицях Ярослава Івашкевича, Вишгородській, Героїв Дніпра, Петра Калнишевського, а також вулиці Оболонській та Оболонському проспекті. У них проживають близько 16 тис. клієнтів комунального підприємства. Про це повідомили у КМДА, із посиланням на КП «Київтеплоенерго».

У підприємстві кажуть, що мережі на цих ділянках були прокладені у 70-80-х роках, тож їхня заміна означатиме зменшення кількості аварійних пошкоджень, а отже – і відключень послуг для мешканців будинків та покращення якості теплопостачання.

Як приклад, на вул. Івашкевича мережі від теплокамери до будинку були прокладені 35 років тому. Щоб підвищити стабільність подачі опалення, тут замінили 30 м трубопроводу, від якого залежала якість опалення для 1,2 тис. киян. На проспекті Оболонському замінили 170 м трубопроводу, який обслуговує 6 житлових будинків і майже 3,6 тис. їхніх мешканців. Схожа ситуація була й на решті відремонтованих ділянках.

Читайте також: як в «Київтеплоенерго» нараховували за тепло у зимові місяці

У «Київтеплоенерго» зазначають, що роботи по заміні аварійних локальних мереж ведуться по всьому місту. У середньому аварійні бригади ремонтують по 40 пошкоджень мереж за добу.

Як повідомлялося раніше, комунальники провели заміну ділянки на проспекті Леся Курбаса, оскільки мережі були прокладені 50 років тому, а щороку тут усували до 8 пошкоджень.

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!