«Київводоканал» пропонує своїм споживачам відмовлятись від паперових квитанцій

730 0
Замість цього можна налаштувати надсилання рахунків на електронну пошту.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

«Київводоканал» запустив послугу отримання квитанцій за водопостачання на електронну пошту. На сайті компанії мешканці столиці можуть повідомити про відмову від паперових рахунків для оплати послуг водопостачання та водовідведення. Про це йдеться на сайті «Київводоканалу».

Читайте також: у Дарницькому районі Києва пролунав вибух

Налаштувати отримання електронних квитанцій можна в особистому кабінеті на сайті «Київводоканалу». Для цього потрібно:
  • перейти у розділ «Профіль»,
  • перевірити актуальність вказаної електронної пошти,
  • встановити відмітку щодо згоди на отримання квитанції в електронному вигляді.

 

За словами директора розрахункового департаменту «Київводоканалу» Валерія Люліна, компанія щомісяця надсилає абонентам 1 мільйон 100 тисяч паперових квитанцій, із яких половина  використовується для оплати у відділеннях банків. Решта паперових рахунків після перегляду цифр і оплати через онлайн сервіси, стає макулатурою.

Читайте також: у Києві демонтували пам'ятник Ватутіну 

«Щомісяця 5 500 кг паперу йде «на вітер», а це 55 дерев, бо кожні 100 кг паперу – 1 зрубане дерево. До того ж, більшості абонентів, особливо молоді, набагато зручніше отримувати квитанції в електронному вигляді, це суттєво економить час», – зауважує директор розрахункового департаменту «Київводоканалу».

У «Київводоканалі» наголошують, що скористатися послугою зможуть лише споживачі, які знаходяться у прямій зоні обслуговування компанії та отримують окремі квитанції за послуги водопостачання та водовідведення (не стосується квитанцій ГІОЦ).

Нагадаємо, у Києві по вулиці Вадима Гетьмана триває заміна близько 40 метрів каналізаційного трубопроводу, унаслідок чого рух у напрямку Шулявського мосту здійснюється лише правою крайньою смугою, інші – перекриті. У КМДА просять киян задля унеможливлення заторів та аварійних ситуацій запланувати альтернативні шляхи об'їзду.

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!