У частині Києва зникли електрика і вода. Жителів просять економити

628 0
В місті пошкоджено два об’єкти інфраструктури.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У Києві внаслідок ракетних обстрілів, що сталися цього ранку у Деснянському районі, пошкоджено два об’єкти інфраструктури, киян закликають економити електроенергію та воду або ж зробити запас води.

Джерело: міський голова Києва Віталій Кличко

«У Києві, в результаті ракетних обстрілів російськими варварами, пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури. Триває ліквідація надзвичайної ситуації. На місцях працюють аварійно-рятувальні служби»,  написав він.

Читайте також: У Києві пролунали вибухи

Кличко додав, що наразі частково обмежене надання послуг електро- та водопостачання в багатьох будинках на лівому березі столиці. В деяких будинках можливе пониження тиску в водопровідній мережі, зміна кольору та прозорості води.

«Звертаюся до всіх киян максимально економити електроенергію. Не вмикати потужні електроприлади – кондиціонери, електрочайники, мікрохвильові печі тощо».

Крім того, мешканцям, де понижений тиск у водопровідній мережі, – максимально економно зараз витрачати воду. В оселях, де вже тимчасово припинене водопостачання, мешканців просимо знайти найближчий від дому бюветний комплекс, колонку чи автомат з продажу питної поди, та зробити запас води.

Нагадаємо, що вранці 18 жовтня у Києві було чути три вибухи. Окупанти вдарили ракетами в енергетичну інфраструктуру міста. У деяких районах зникло світло.

Читайте також: Що робити без світла, газу та тепла. Перелік необхідних речей 

Напередодні, 17 жовтня, росіяни також атакували Київ дронами-камікадзе. У столиці прогриміли три вибухи. Чотири людини загинули внаслідок влучання у житловий будинок. Серед загиблих – молода пара, чоловік і дружина, які очікували дитину. Жінка була на 6 місяці вагітності. Пізніше стало відомо, що будинок, в який поцілили, відновленню не підлягає. Без житла залишились 16 родин. 

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!