Киян просять не фотографувати пошкоджені об’єкти

841 0
Загроза обстрілів Київщини залишається.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Загроза обстрілів населених пунктів Київщини російськими окупантами залишається, тому влада регіону застерігає мешканців від ігнорування повітряних тривог, а також просить не фотографувати об’єкти інфраструктури, які зазнали пошкоджень внаслідок обстрілів.

Джерело: керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба

«Ворог продовжує атакувати мирні населені пункти України з повітря. Цієї ночі російські загарбники вперше завдали удару по області дронами-камікадзе. Звертаюсь до кожного. Загроза обстрілів залишається. Закликаю не ігнорувати сигнали повітряної тривоги й ходити в укриття»,  написав він.

Читайте також: Понад 10 ворожих дронів атакували Україну. Постраждало місто на Київщині 

Нагадаємо, що понад десяток дронів атакували Україну з півдня в ніч на 5 жовтня. Шість із них збили: три – зенітними ракетними військами на півдні, три – авіацією Повітряних сил.

В ході зазначених атак минулої ночі росія нанесла удар до Київській області, зокрема, по Білій Церкві. Станом на 10.25 відомо про шість влучань по об’єктах інфраструктури. Внаслідок вибухів сталися пожежі, щонайменше одна людина постраждала.

Софія Шавранська


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!