Київ

Киян та гостей столиці запрошують на 6 безоплатних прогулянок містом буднього дня

674 0
Є варіанти і для дітей

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували 6 безоплатних екскурсій для киян та гостей столиці. Прогулянки містом відбудуться у вівторок, середу та четвер.

Дитяча екскурсія «Мандри Пейзажною алеєю», під час якої юні мандрівники та їхні батьки дізнаються, коли й чому створили Пейзажну алею, які таємниці відкриває панорама київських гір, а також почують багато різних містичних історій про цю місцевість.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 25 липня, вівторок, 18:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Bo86VTxU3vGJ1oDE6.

Екскурсія «Як козаки та магістрат на Подолі жили», під час якої можна буде відкрити для себе таємниці середньовічного Подолу та дізнатися про традиції київського самоуправління.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 26 липня, середа, 18:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/SFQj2kBRXT8NeyPz9.

Екскурсія «Прогулянка Старим Києвом», під час якої можна буде дізнатися про будівництво Володимирського собору, ознайомитися з історіями Золотих воріт, Софійського собору й не тільки.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 26 липня, середа, 17:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/8JjAXJGRhHNReNXc6.

Дата та час: 27 липня, четвер, 17:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/7j7WyjrpnNWRq1d2A.

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії», під час якої можна буде ознайомитися з низкою об’єктів мілітарної історії Києва, а також почути про події багаторічної боротьби за незалежність України, що триває й донині.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 26 липня, середа, 18:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/P9T8NFnZq6pfZrMp7.

Дата та час: 27 липня, четвер, 18:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/pc162H7hTj9hC68m6.

Звертаємо увагу, реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, які розташовані неподалік.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!