Київ

Киян закликали слухати Великодню службу онлайн, а не йти у церкву

648 0
Місто звернулося до керівників релігійних громад із проханням обмежити проведення масових богослужінь і максимально забезпечити онлайн-трансляції з культових споруд на українських телеканалах та через інтернет
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Мешканців Києва закликають надати перевагу трансляціям богослужінь у Великодні свята і пам’ятати про комендантську годину. Про це повідомила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

«Україна продовжує жити в стані війни, тому ми маємо залишатись свідомими громадянами та діяти з урахуванням рекомендацій військових, уникаючи масових скупчень, щоб уберегти один одного. Окрім того, звертаємо увагу містян, що в Києві продовжує діяти комендантська година, яка триває з 00:00 до 05:00», – наголосила вона.

Старостенко розповіла, що місто звернулося до керівників релігійних громад із проханням обмежити проведення масових богослужінь і максимально забезпечити онлайн-трансляції з культових споруд на українських телеканалах та через інтернет.

Нагадаємо, за рішенням військових адміністрацій, комендантську годину в Києві та області на Великдень не скасовуватимуть. З 26 березня вона триває з 00:00 до 05:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!