Київ

Кияни та комунальники провели толоку на озері Лебединому на Позняках

735 0
Під час толоки прибрали сміття біля озера та почистили саму водойму.
Фото: Дарницька РДА

Фото: Дарницька РДА

Активісти і комунальники прибрали територію навколо озера Лебедине. Про це повідомляє Дарницька РДА.

«Разом із начальником Київської міської військової адміністрації генерал-полковником Сергієм Попко, КП «Плесо», комунальними службами Дарницького району, представниками Навчального Центру комплексної підготовки «ДГВ», ГО «Дієва Громада Києва» та Храму святих апостолів Петра і Павла Православної Церкви України на Позняках, місцевими жителями - провели велику толоку на озері «Лебедине», - йдеться у повідомленні.

Під час толоки прибрали сміття на ділянці вздовж просп. Миколи Бажана, зі сторони вул. Драгоманова, та почистили саму водойму.

Нагадаємо, столичні активісти разом з містянами провели толоку біля пам’ятки архітектури «Будинку з комахами», яку врятували від знесення.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!