Leopolis Jazz Fest оголосив другого хедлайнера

1892 0
Це буде «найліричніший піаніст нашого часу» Кенні Баррон.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Під час Leopolis Jazz Fest 2019 в Україні вперше виступить американський музикант, композитор, аранжувальник Кенн Баррон. Про це повідомляють організатори фестивалю.

Кенні Баррон у 60-ті він грав з Діззі Гіллеспі, потім з Фредді Хаббардом, Стенлі Таррентіном, Мілтом Джексоном і Бадді Річем. На початку 70-х піаніст працював з Юсефом Латіфом, Роном Картером. У 80-х співпрацював із саксофоністом Стеном Гетцем і в ці ж роки став співзасновником квартету «Sphere», який виконував музику Телоніуса Монка.

Читайте також: Все буде step by step. Олексій Коган про Leopolis Jazz Fest

Перший альбом Кенні Баррон випустив в 1974 році, а потому було ще 40 платівок. У 2005 році ім’я музиканта потрапило до Зали слави американського джазу, також він виграв MAC Lifetime Achievement Award. Кенні Баррон – шестиразовий лауреат премії «Кращий піаніст» Асоціації джазових журналістів.

Нагадаємо, раніше організатори оголосили першого хедлайнера фестивалю – це 22-разовий володар премії Ґреммі Чік Коріа.

Leopolis Jazz Fest 2019 відбудеться 26-30 червня (середа-неділя).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!