Leopolis Jazz Fest оголосив другого хедлайнера фестивалю

1667 0
У 2020 році музикантові виповниться 50 років і на честь цієї дати він виконає 50 концертів в 50 країнах світу.
фото: Leopolis Jazz Fest

фото: Leopolis Jazz Fest

Leopolis Jazz Fest оголосив другого хедлайнера фестивалю. Ним став Авішай Коен. Про це повідомляють організатори на сторінці події у Фейсбуку. 

Концерт ізраїльського джазового контрабасиста, співака, композитора і аранжувальника Авішай Коена символічно назвали 50:50:50. У 2020 році музикантові виповниться 50 років і на честь цієї дати він виконає 50 концертів в 50 країнах світу. Цей тур стане святом для величезної міжнародної аудиторії Авішая Коена, яка формувалася протягом багатьох років.

Читайте також: Посуньтесь, щоб музика сіла поруч. Олексій Коган про джаз і життя

Один з п'ятидесяти концертів відбудеться на ювілейному фестивалі Leopolis Jazz Fest. За останні два десятиліття музикант став одним із провідних басистів у світі. Також він отримав широке визнання як композитор.

У лютому 2019 року Авішай записав свій сімнадцятий альбом «Arvoles» (Razdaz 2019), в студії Nilento у Швеції.

Нагадаємо, раніше Leopolis Jazz Fest 2020 оголосив першого хедлайнера фестивалю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!