Лікарі розповіли про стан 33-річної жінки, яка випала з 7 поверху у Львові

8495 0
Щодня на лікування Ольги Костенко йде від 5 до 8 тис. гривень.
Фото: ФБ Галина Калінська

Фото: ФБ Галина Калінська

33-річна львів’янка Ольга Костенко, яка 2 січня ввечері випала із балкону сьомого поверху на вул. Виговського, досі перебуває у вкрай важкому стані у 8-ій міській лікарні Львова. Про це Тvoemisto.tv повідомили у лікарні.

У лікарню після падіння жінка потрапила з численними травмами та переломами. Зараз вона притомна, але перебуває у дуже важкому стані. Наразі їй ніяких операцій не можуть проводити, оскільки стан не дозволяє.

Мама Ольги – Галина Калінська уточнила, що її донька не здатна розмовляти і рухатися, але все чує і розуміє.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти зібрати кошти на лікування жінки, яка вижила після падіння з 7 поверху

«Оля рухає очима, кліпає, коли її щось питати чи просто з нею розмовляти. Але стан її важкий», – каже Галина Калінська.

З її слів, щодня на лікування доньки йде чимала сума – по 5, 7, а то й 8 тисяч гривень. Загалом на лікування доньки сім’я витратила близько 300 тисяч гривень.

Також за словами Галини Калінської, у справі падіння доньки з 7 поверху відкрили кримінальну справу.

Для тих, хто бажає долучитися до дороговартісного лікування Ольги Костенко, просять надсилати кошти на картку:

5355 1759 3727 6673 (Кредобанк) на ім’я Галина Калінська.

Читайте також: У Львові 4-річний хлопчик віддав 700 гривень для допомоги дівчинці зі СМА. Фото дня

Нагадаємо, що 33-річна Ольга Костенко 2 січня ввечері випала із балкону сьомого поверху на вул. Виговського. Жінка вижила, проте з численними травмами та переломами потрапила у 8-му міську лікарню Львова. Її стан дуже важкий, вона перебуває у реанімації. Що стало причиною падіння з балкону багатоповерхівки, Галина Калінська не каже, лиш зазначає, що її доньці вдалося вижити через те, що під час падіння на одному з поверхів вона зачепилася за шнурки для білизни. Ольга Костенко працювала на одній із компаній, яка шиє спецодяг, а також мала хобі – сама виготовляла підсвічники, віночки. Галина Калінська говорить, що лікування доньки дуже дороге, тому потрібна фінансова допомога від небайдужих.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!