Літак із евакуйованими українцями приземлився в Харкові

16754 1
Планувалось, що літак приземлиться в Україні о 8:00.
Фото: SkyUp Airlines

Фото: SkyUp Airlines

О 9:37 літак прибув до аеропорту Борисполя на дозаправку. Звідти він, як повідомили на сайті МВС, вилетить у Міжнародний аеропорт Харкова. За доповідями екіпажу та медперсоналу, усі пасажири на борту літака здорові та можуть продовжувати політ.

Стрім Tvoemisto.tv із львівського аеропорту, який розглядали як резервний

Станом на 9:30 літак готувався до посадки в Борисполі.

До цього літак авіакомпанії SkyUp, що перевозив громадян України з епіцентру епідемії коронавірусу у Китаї, кружляв над Харковом, що затягнуло хмарами, однак повернув у бік Полтави. Про це свідчать дані системи flightradar24.

Як повідомляють на сайті МВС, евакуйованих планували відвезти у санаторій МВС у Нових Санжарах на Полтавщині. Мешканці селища блокують дорогу і протестують проти цього.

Літак зайшов на повітряний простір України близько 7:00. Спочатку він летів у бік Харкова, а потім почав робити кола на південному заході області. 

За попередніми даними, на борту літака перебуває 49 українців та орієнтовно 35 іноземних громадян. Планували, що літак приземлиться в Україні о 8:00. Львівський аеропорт розглядали як резервний.

Tvoemisto.tv відслідковує усі події, пов’язані з організацією та проведеннм евакуації та реакції на імовірну посадку літака з земляками з Уханю в Україні. Докладніше читайте у матеріалі Евакуація українців із Китаю.


Читайте також:
20 Лютого, 2020 11:32
666 ... сьогодні в Україні (для українців) -- конкретний День пам'яті за загиблими на Майдані , День Героїв Небесної Сотні ... але редакцію хтось дуже добре "повечеряв" , що вона про це забула і отак про отой коронавірус "витанцьовує" ...
".. Наше время будет знаменито тем ,
что сотворило , страха ради ,
новый вариант гермафродита :
плотью -- мужики , а духом б.ляди .." ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!