Літніх львівських книголюбів запрошують на «Літературні вечорниці». Програма

1524 0
Наприкінці листопада й впродовж грудня 14 українських письменників зустрінуться з читачами літнього віку у 25-ти бібліотеках Львова. Пропонуємо програму перших трьох вечорів.
фото: independent.co.uk

фото: independent.co.uk

Завтра, 29 листопада відбудеться перший захід - Ірина Малишко, доктор філософських наук, авторка книги «Війна маленької людини» про події 2014 року в окупованому Донецьку зустрінеться з пенсіонерами у бібліотеці № 18 (вул. Самчука, 22), о 17:30.

Далі відбудуться такі події:

30 листопада

Зустріч з Іриною Малишко. Бібліотека №43 (вул. Стрийська, 79). Поч. о 17.30
Зустріч з Любком Дерешем. Бібліотека №6 (вул. Золота, 40). Поч. о 17.30

1 грудня

Зустріч з Любком Дерешем. Бібліотека №7 (вул. Городоцька, 285)

У грудні з читачами поважного віку також зустрінуться:

Остап Дроздов, Софія Андрухович, Владислав Івченко, Лариса Денисенко, Ірина та Мар’яна Савки, Євгенія Кононенко, Діана Клочко, Андрій Кокотюха, Андрій Содомора, Маріанна Кіяновська, Андрій Курков, Галина Вдовиченко, Леся Романчук.

Програму заходів у першому місяці зими організатори обіцяють надати найближчим часом.

Нагадаємо, у Львові відкрили 7 читацьких клубів для літніх людей. Читачі, віком 55+, спільно знайомитимуться із книгами та обговорюватимуть їх під час зустрічей.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!