Літня жінка у Львові приснула перцевим балончиком випускниці в обличчя

4876 0
У поліції склали три адмінпротоколи: на пенсіонерку, випускницю та на її матір за неналежне виховання доньки.
фото: Вікторія Бущева/Facebook

фото: Вікторія Бущева/Facebook

У п'ятницю, 25 травня, біля пам'ятника Степану Бандері літня жінка приснула в обличчя випускниці перцевим балончиком. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила мати однокласниці цієї випускниці Вікторія Бущева.

Читайте також: Останній дзвоник у російській, українській та польській школах Львова. Репортаж

За її словами, після урочистостей у школі №55 частина випускниць пішла до пам'ятника Степану Бандері. Там стався конфлікт між однією з дівчат та літньою жінкою, у результаті якого жінка приснула перцевим балончиком в обличчя випускниці. Після цього випускники та батьки затримали жінку і викликали поліцію, яка доставила всіх учасників конфлікту до Галицького відділу поліції.

Читайте також: У Львові розгорівся скандал через матеріал про Григорія Козловського

Як повідомляє Zaxid.net з посиланням на відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області, літня жінка свої дії пояснила тим, що дівчина нецензурно висловлювалася на її адресу. Натомість авторка посту Вікторія Бущева стверджує, що постраждала нецензурних висловлювань на адресу пенсіонерки не вживала.

Пенсіонерка написала заяву на дівчину за нецензурні висловлювання, а мати дівчини – на пенсіонерку за застосування перцевого балончика. Після цього у поліції склали три адмінпротоколи: на пенсіонерку, випускницю та на її мати за неналежне виховання доньки. Усі адмінпротоколи передали до суду, який і вирішить, кого з учасників конфлікту притягнути до адміністративної відповідальності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!