ЛКП «Лев» придбало нове обладнання для банку крові для тварин

1581 0
Для закупівлі всього обладнання необхідно зібрати ще 120 тис. грн.
Фото: ЛКП "Лев"

Фото: ЛКП "Лев"

ЛКП «Лев» купили Холодильник SAMSUNG RB 34N та водяну баню digital 5 л Poly Science для майбутнього банку для тварин. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Перезавантаження ЛКП «Лев»: 10 фото до і після року змін 

Загалом підприємство зібрало  170,5 тис. грн від загального бюджету проекту у майже 300 тис. грн. Крім обладнання, за ці кошти також оплатили 9,5 тис. грн за механічний екстрактор для розділення крові на компоненти, який мають отримати 22 лютого. Його застосовують для фасування плазми та еритроцитарної маси в окремі контейнери для подальшого зберігання. 

Також ЛКП оплатило 50% авансу за центрифугу РС6МЦ з ротором вартістю 185 тис. грн. Її мають доставити до 28 лютого. Це найважливіше обладнання, адже воно забезпечує відділення плазми від еритроцитів та дає змогу розділити цільну кров на плазму та еритроцитарну масу. Раніше ЛКП «Лев» придбало професійний мікроскоп Leica DM500, який коштував майже 37 тис. грн.

Для закупівлі всього обладнання необхідно зібрати ще 120 тис. грн. Пожертву можна зробити на сайті lkplev.com, кнопка Donate, призначення – створення банку крові.

Читайте також: 13 пухнастих вихованців ЛКП «Лев» шукають затишну домівку і господаря

Нагадаємо, послугами майбутнього банку крові у Львові зможуть користуватися не тільки власники тварин, а й безпритульні собаки, якими опікуватимуться ЛКП «Лев». На відміну від вуличних собак, для яких ці послуги будуть безкоштовні, для власницьких улюбленців встановлять оплату.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!