Де у Львові можна буде взяти на прокат велосипед. Локації

2129 0
Влітку цього року у Львові з’являться 70 паркувальних місць для 55-ти велосипедів. Наразі ініціатори та виконавці проекту першого в Україні муніципального прокату велосипедів спільно із львів'янами вирішують, де їх краще розмістити.
фото: фото: lvov.lv.olx.ua

фото: фото: lvov.lv.olx.ua

Як розповів Tvoemisto.tv завідувач сектору промоції управління зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій ЛМР Остап Буденкевич, наразі голосування за визначення оптимальних локацій для пунктів прокату велосипедів ще триває. Проте вже можна впевнено визначити трійку тих, які лідирують і де встановлять паркувальні місця насамперед.

Вже влітку можна буде взяти велосипед на прокат для великих дистанцій біля Ратуші (площа Ринок), на площі біля памятника Данилу Галицькому та біля центру «King Cross Leopolis» (Стрийська, 30). Завтра пан Остап вирушить до Варшави із роботим візитом, де обговорюватимуть практичну сторону втілення проекту.

  Читайте також: 7 цікавих фактів про велорух у Львові                                                                          

Нагадаємо, що дві українські компанії veliki.ua і “Трафік Менеджмент” виграли грант на створення муніципального прокату велосипедів від німецької NextBike Gbmh і GIZ (Німецьке товариство міжнародного співробітництва). 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!