Ernest Airlines остаточно припиняє літати зі Львова. Що робити з придбаними квитками

6689 0
Із 13 січня рейси авіаперевізник більше не виконуватиме.
Фото: mandria.ua

Фото: mandria.ua

Авіаційні служби Італії відкликали ліцензію у лоукостера Ernest Airlines. Її дія буде зупинена із 13 січня, повідомляє Ліга. Бізнес із посиланням на Італійське управління цивільної авіації.

Клієнти авіакомпанії, які придбали квитки на рейси після зазначеного часу мають зв’язатись із перевізником для вирішення питання, в аеропорт їм їхати не потрібно. Нинішні рейси зі Львова до Рима та назад також скасували.

Читайте також: Наче на безлюдному острові. Як львів'яни в Італії чекали на літак додому

Нагадаємо, дію ліцензії Ernest Airlines призупинили 29 грудня, втім, лоукостеру дозволили виконувати рейси у піковий святковий період. Також тоді перевізнику дали час, аби поновити дію ліцензію.

Додамо, що зі Львова Ernest Airlines літає до Мілана, Рима, Неаполя та Венеції, а у 2020 року збирався літати до Болоньї. Перевізник неодноразово затримував рейси.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!