Лоукостер Ryanair запускає шість нових рейсів зі Львова

3243 0
Львів отримає найбільше нових напрямків серед інших міст України.
Фото: schuberttravel.com.ua

Фото: schuberttravel.com.ua

Найбільший лоукостер Європи Ryanair анонсував запуск 13 нових маршрутів із чотирьох аеропортів України в літньому розкладі 2022 року. Найбільше нових напрямків отримає Львів – 6. Про це повідомляє Avianews.com.

Нові рейси зі Львова:

  • Барселона: з 27 березня, 2 рази на тиждень
  • Брюссель (Шарлеруа): з 27 березня, 2 рази на тиждень
  • Гданськ: з 27 березня, 3 рази на тиждень
  • Нюрнберг: з 30 березня, 2 рази на тиждень
  • Стокгольм (Арланда): з 27 березня, 2 рази на тиждень
  • Загреб: з 27 березня, 2 рази на тиждень

 

Додамо, що у своїй заяві Ryanair вказує, що у запуску нових рейсів допомогло підписання угоди про відкрите небо між Євросоюзом і Україною. Проте цей документ дозволив лоукостеру відкрити лише один новий маршрут із аеропортів України – до бюджетного аеропорту Брюсселя – Шарлеруа. За рештою нових маршрутів Ryanair міг запустити рейси і раніше в межах діючих домовленостей.

Читайте також: Україна та ЄС підписали угоду про «відкрите небо». Що це означає

Нагадаємо, напередодні, у грудні 2021 року, авіакомпанія скасувала рейси зі Львова у шести напрямках на період з 10 до 31 січня.

У вересні Ryanair озвучував плани щодо значного розширення в Україні, але навіть після підписання у жовтні угоди про «відкрите небо» великих анонсів нових рейсів від ірландського лоукостера не було. В жовтні – грудні Ryanair анонсував 7 нових рейсів з України, які мають запустити в 2022 році. Серед них Львів – Нюрнберг – новий напрямок від Ryanair, який має стартувати у березні 2022 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!