ЛОВА розриватиме угоди з перевізниками, які бойкотують безготівкову оплату проїзду в області

953 0
Львівська ОВА вбачає в діях окремих перевізників небажання працювати в системі безготівкової оплати.
УМОВНЕ ФОТО / ТВОЄ МІСТО

УМОВНЕ ФОТО / ТВОЄ МІСТО

Львівська ОВА вбачає в діях окремих перевізників небажання працювати в системі безготівкової оплати, а подекуди блокування функціонування АСООП на території області. Відтак керівників автотранспортних підприємств зобов’язали забезпечити на всіх транспортних засобах постійну та безперебійну роботу обладнання для справляння плати за проїзд. Про це повідомив заступник голова ЛОВА Юрій Бучко. 

Зокрема, ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи» зобов’язали організувати роботу щодо виїзного контролю за роботою обладнання (валідаторів), а також оперативного реагування на інформацію про несправності від спільних мобільних робочих груп.

Читайте також: Місяць з «ЛеоКартом». Здобутки та провали транспортної системи Львова 

«Зазначаю, що перевізники, які своїми діями дискредитуватимуть систему АСООП, не будуть обслуговувати приміські та міжміські (внутрішньообласні) маршрути Львівської області. Активно підтримайте та відреагуйте на процес роботи системи, адже Е-Квиток допоможе зробити обіг грошей у громадському транспорті прозорішим», – зазначив Юрій Бучко. 

Нагадаємо, у листопаді на Львівщині запрацювала безготівкова оплата на приміських та міжміських маршрутах. У всіх 1050 автобусах обтяжених договорами з ОДА встановили обладнання для безготівкої форми оплати за проїзд. Принцип роботи працює за схемою «check-in – сheсk-out», що дозволяє пасажиру сплачувати лише за відстань, яку він фактично проїхав відповідно до тарифної сітки. За цією системою пасажиру необхідно валідуватись в системі при вході та виході з транспорту. Таким чином, система бачитеме від якої зупинки і до якої він проїхав. Відповідно, так і обчислюватимуть та зніматимуть плату за проїзд. Також ця система зменшує навантаження на водія щодо проведення розрахунків за проїзд.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!