Луна і Лимон. Якими оригінальними іменами українці називали дітей в 2020 році

2208 0
В Україні найбільш рідкісними іменами серед хлопчиків цьогоріч стали Зеленський, Яник, Вакула.
Photo by Ádám Szabó on Unsplash

Photo by Ádám Szabó on Unsplash

У 2020 році дехто з молодих батьків вирішив проявити оригінальність у виборі ім’я для своєї новонародженої дитини. Про це повідомляє пресслужба Міністерства юстиції України.

Так, в Україні найбільш рідкісними іменами серед хлопчиків цьогоріч стали Зеленський, Яник, Вакула, Лимон, Київ, Князь, Принц, Парижан. Серед дівчаток же траплялись такі імена, як Луна, Імперія, Золушка, Хрусталіна, Квітка, Шанель, Нева.

Читайте також: Як-як тебе звуть? Історії львів'ян з незвичними іменами

Та все ж більшість батьків віддавали перевагу традиційним іменам. Серед хлопчиків цьогоріч в Україні найбільше з’явилось Артемів, Андріїв, Богданів, Владиславів, Володимирів, Данилів, Дмитрів. Серед жіночих – найбільш популярними у 2020 році стали Анна, Анастасія, Антоніна, Богдана, Валерія, Вікторія.

Нагадаємо, у 2020 році у Львові найчастіше хлопчиків називали Матвій, Марко, Дем’ян, Артем, Владислав, Давид, Максим, Данило, Захар та Олександр. Дівчаток називали Анна, Анастасія, Вікторія, Злата, Єва, Яна, Мілана, Вероніка, Діана, Софія. Детальніше про ориганільні імена – читайте за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!