Львів — Харків — «Укрзалізниця» запускає новий поїзд через Київ

1366 0
«Укрзалізниця» розширює мережу залізничного сполучення для жителів північного Полісся та Волині та призначає новий поїзд №114/113 Львів — Харків. Цей потяг курсуватиме через Київ і Житомир.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

Поїзд почне курсувати з 1 лютого по непарних числах. Про це повідомила пресслужба перевізника.

Зі Львова він вирушатиме о 18:06 через Червоноград, Ковель, Вараш, Сарни, Житомир та інші станції, прибуваючи до столиці о 09:28. Прибуття до Харкова через Ворожбу та Суми — о 19:15.

Читайте також: у меню «Укрзалізниці» з'являться смаколики

Зворотно по непарних числах з 3 лютого рейс відправлятиметься з Харкова о 06:52, надаючи жителям Харкова, Сум та інших міст ранкове сполучення з Києвом.

Зі столиці о 16:00 поїзд рушає до Житомира, й далі через Полісся з прибуттям до Львова о 07:04.

Таким чином, кажуть залізничники, жителі північного Полісся та Волині отримають не лише нове сполучення з Сумами, Харковом та іншими містами, а ще й щоденний поїзд до Львова та Києва, оскільки розклад руху нового поїзда №114/113 між Львовом та Києвом такий самий, як й у раніше призначеного поїзда №131/132 Львів — Дніпро.  

Квитки на поїзд вже доступні у застосунку, чат-боті, на booking.uz.gov.ua та в касах вокзалів.

Ігор Ющенко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!