Львів атакували «Калібрами». ППО знищили 7 із 10 крилатих ракет

893 0
Близько першої ночі противник завдав удару з акваторії Чорного моря.
Фото умовне, з відкритих джерел

Фото умовне, з відкритих джерел

Сьогодні уночі, 6 липня, окупанти атакували Львівщину. Про результати роботи ППО повідомили в Командуванні Повітряних сил ЗСУ.

Близько першої ночі противник завдав удару з акваторії Чорного моря. Із надводних носіїв та підводних човнів здійснили пуски крилатих ракет «Калібр». Було зафіксовано кілька груп ракет, які спершу прямували в північному напрямку, використовуючи рельєф місцевості та русло Дніпра, а потім різко змінили курс на Захід.  

Читайте також: У Львові пролунала серія вибухів

В результаті бойової роботи зенітними ракетними підрозділами та авіацією Повітряних Сил вдалось знищити лише сім із десяти крилатих ракет «Калібр».

Нагадаємо, що рятувальники далі продовжують розбирати уламки. Два будинки у критичному стані. Тисяча помешкань в радіусі вибуху потребують заміни вікон. Зруйновано приблизно 50 помешкань, великий офісний центр. Також є пошкодження у закладах освіти.

Тут ми збираємо усю актуальну інформацію щодо наслідків вибухів у Львові.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!