Львів виплатить 50 тисяч гривень людям, які підпишуть контракт зі ЗСУ

1685 0
Гроші мають стати додатковою мотивацією та підтримкою всіх, хто вирішив захищати Україну.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сьогодні, 12 січня, на Львівському виконкомі вирішили надати кожному, хто підпише контракт з військовими частинами, грошову виплату в розмірі 50 тисяч гривень. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. 

«50 тисяч гривень від громади Львова кожному, хто вирішив підписати контракт із військовими частинами Десантно-Штурмових військ та морською піхотою. Таке рішення прийняли сьогодні на Виконкомі. Нехай це буде додатковою мотивацією та підтримкою для наших хлопців та дівчат, які вирішили стати на захист України», – прокоментував мер міста. 

Читайте також: Яка різниця між призовом, мобілізацією та контрактною службою. Пояснення

Нагадаємо, в Україні продовжили термін дії воєнного стану та загальної мобілізації до 14 лютого 2024 року. Для військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років і надалі діятиме заборона виїзду за кордон. Проте українським законодавством передбачено винятки для деяких категорій. 

Юлія Кметик

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!