Львів оновить систему відеоспостереження на 18 млн гривень

2337 0
Для Львова придбають камери, що розпізнають обличчя, а також колір, марку та номер машини.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

Управління безпеки міста ЛМР оголосило міжнародний тендер на модернізацію системи відеоспостереження Львова. Відповідні торги опублікували на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Питання дня. Чи можуть львів’яни отримати відео з камер спостереження у місті

Модернізація передбачає придбання додаткових ліцензій на використання програмного забезпечення, розширення функціоналу Сloud-платформи збору та накопичення відеоданих щодо розпізнавання обличь, створення Моніторингового центру патрульної поліції міста та управління безпеки міста, побудову системи вузлів відеоспостереження на ключових перехрестях міста з відеокамерами, які розпізнають номерні знаки, марку та колір машини, обличчя людини, а також облаштування острівців безпеки зі станціями тривожної сигналізації.

Придбати нову систему відеоспостереження мають до кінця року. Попередня вартість становить 18 млн гривень. Торік місто придбало 240 камер відеоспостереження, які встановили по всьому Львову.

Читайте також: На залізничному вокзалі Львова встановлять нові камери спостереження

Додамо, що до 2020 року у Львові мають запрацювати півтори тисячі нових камер відеоспостереження. Відео з цих камер можуть за запитом отримати лише правоохоронці та працівники спецслужб. Загалом для потреб міста необхідно близько п’яти тисяч камер.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!