Львів отримав обладнання для усунення аварій на тепломережах

975 0
Це продовження вже наданої допомоги у вигляді понад 1000 електрогенераторів для громад, ТКЕ та медичних закладів у 21 області по всій Україні.
фото: ілюстративне з відкритих джерел

фото: ілюстративне з відкритих джерел

Львів отримав допомогу для усунення аварій на тепломережах, зокрема, екскаватор JCB 3СХ Sitemasler уже використовують під час аварійніх робіт. Окрім цього, місту нададуть мобільні котельні на твердому паливі, дизельні генератори, сталеві труби та з’єднувальні елементи до них, засувки та інші запчастини, які дадуть можливість усувати аварійні ситуації на тепломережах. 

Джерело: пресслужба ЛМР

Підтримку надають у межах Проєкту енергетичної безпеки, що реалізує в Україні Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). 

Читайте також: ЗСУ отримають 11 потужних безпілотників PUMA-LE

«Це продовження вже наданої допомоги у вигляді понад 1000 електрогенераторів для громад, ТКЕ та медичних закладів у 21 області по всій Україні. Наша підтримка також включає важку техніку, зокрема, 30 екскаваторів, які USAID нещодавно доставило у 24 міста, щоб допомогти оперативно ремонтувати пошкоджені тепломережі та відновлювати теплопостачання та гаряче водопостачання»,  сказала Бріджит Брінк, Надзвичайний та Повноважний посол США в Україні під час візиту до Львова.

Нагадаємо, що США виділять 53 млн доларів на відновлення української енергетичної мережі, що системно зазнає руйнувань. Ця допомога доповнюватиме 55 млн доларів, які вже виділили на підтримку енергетичного сектора.
Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!