Львів сьогодні попрощається з Героєм Павлом Малаховським. Ким він був

3091 0
Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.
Фото умовне/Твоє місто

Фото умовне/Твоє місто

13 січня Львів попрощається з Павлом Малаховським, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від розважальних заходів та святкувань.

Джерело: пресслужба ЛМР

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі. Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Що відомо про Героя

Павло Малаховський (06.10.1987-03.01.2023) – львів’янин.Навчався у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №86. Закінчив Університет банківської справи у Львові.

У мирний час працював у Публічному акціонерному товаристві «Український інноваційний банк», згодом – у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія Абсолют Фінанс». Протягом 2020-2021 років працював у ТОВ «Нова Пошта». Захоплювався автомобілями, у дитинстві займався боксом.

Із перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на війну. Боровся проти держави-терориста у лавах 106-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України на південному та східному напрямках.

У Павла Малаховського залишилися батьки, бабуся, двоє братів, син, дві тітки, двоюрідні брати та сестра.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!