Львів внесли до двадцятки найкримінальніших міст Східної Європи

2241 0
На першому місці за рівнем криміналу українське місто Дніпро.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Львів посів тринадцяте місце у рейтингу найкримінальніших міст Східної Європи. Його склала сербська онлайн-база про споживчі ціни, ціни на нерухомість і показники якості життя Numbeo.

Зазначається, що на першому місці за рівнем криміналу українське місто Дніпро, а після нього – Одеса.

На третьому місті вказується білоруський Мінськ, за ним румунська Константа, далі Харків, потім румунське місто Крайова, за яким йде російський новосибірськ, Київ, Кишинів, Софія.

На тринадцятому місці – Львів, а одразу за ним москва. Найменш кримінальне місто у Східній Європі – Клуж-Напока у Румунії.

Читайте також: Як у Львові змінилася злочинність за останні три роки. Статистика

Нагадаємо, що за час великої війни Львів уперше став найдорожчим містом в Україні за вартістю квартир у новобудовах. Загалом найбільші зміни на ринку нерухомості, за даними експертів, відбулись у п’яти великих містах. Редакція Tvoemisto.tv показує, як це вплинуло на вартість життя у  Києві, Львові, Ужгороді, Одесі та Дніпрі та розпитала у фахівців, що це може означати у матеріалі.

Для довідки

Numbeo – це сербська краудсорсингова онлайн-база даних про споживчі ціни, ціни на нерухомість і показники якості життя. Веб-сайт був заснований у квітні 2009 року колишнім співробітником Google Младеном Адамовичем, щоб користувачі могли обмінюватися та порівнювати інформацію про вартість життя між країнами та містами.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!