Львів увійшов у топ міст, де найбільше не дотримуються графіків відключень світла

5128 0
Минулого тижня кількість скарг від споживачів щодо недотримання графіків та несправедливості у черговості відключень зросла удвічі.
Фото умовне

Фото умовне

Міністр енергетики України Герман Галущенко провів нараду, на якій повідомив про міста, де найбільше не дотримуються графіків відключення світла. Серед лідерів – Київ, Львів та Полтава.

Джерело: пресслужба міністерства енергетики України

Міністр підкреслив, що за минулий тиждень кількість скарг від споживачів про недотримання графіків та несправедливість у черговості відключень зросла вдвічі. 

Читайте також: Чому не у всіх вимикають електроенергію і не дотримуються графіків. Пояснення «Львівобленерго»

«При відключенні електроенергії ОСР має керуватися справедливим підходом, щоб усі споживачі перебували в рівних умовах. Якщо будуть встановлені факти зловживань, керівники компаній будуть нести персональну відповідальність», – додав він.

Нагадаємо, що через стабілізацію в енергосистемі України львівські енергетики сформували графік подачі електроенергії для споживачів. Світло подаватиметься двічі на добу по чотири години. 

Ірина Давосир

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!