Львів визнали одним з найдешевших європейських міст

2311 0
Львів увійшов у п’ятірку найдешевших міст Європи за вартістю проживання згідно з рейтингом Numbeo. Найдорожчим визнали Цюріх.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

У п'ятірку найдешевших міст також увійшов Дніпропетровськ, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Відтак, найдорожчими містами Європи, станом на середину 2014 р, визнано міста Швейцарії та Норвегії: Цюріх (Швейцарія; індекс CPI (індекс споживчих цін, створений для вимірювання середньої ціни на товари та послуги) 159,51), Ставангер (Норвегія; 156,71), Женеву (Швейцарія; 150,43), Тронхейм (Норвегія; 148.12) та Лозанну (Швейцарія; 146.09). Найдешевшими – Бітолу (Македонія; 37,88), Кишинів (Молдова; 38,4), Дніпропетровськ (Україна; 40,53), Ніш (Сербія; 41,61) та Львів (Україна; 42,19).

Numbeo - найбільша у світі користувацька база даних, яка зібрала інформацію про умови життя в містах і країнах у всьому світі, які оприлюднила у вигляді рейтингу.

Numbeo також публікує й інші рейтинги, зокрема – якості життя, в який з українських міст увійшов лише Київ.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!