Львів залишається без світла та води. Мешканців закликають економити ресурси

4212 0
Близько 90% міста без електропостачання.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У більшій частині міста Львова і частково в області відсутнє електропостачання і водопостачання. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.  

За його словами, працюють ремонтні бригади. Максим Козицький також закликав жителів тих районів, у яких електропостачання доступне, використовувати його економно.

Нагадаємо, сьогодні Львівську область атакували 15 ракет. Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про пошкодження інфраструктурного обʼєкта, внаслідок чого окремі райони міста залишились без води та світла. Повітряна тривога у Львові та області лунала понад три години, упродовж цього часу містом не курсував громадський транспорт. 

Водночас заступник міського голови Львова Андрій Москаленко уточнив, що близько 90% міста без електропостачання. Містом не курсують трамваї та тролейбуси. Натомість збільшили кількість автобусів на маршрутах. За його словами, понад 80% світлофорів не працює. На великих перехрестях працюють регулювальники. В місті відсутня подача гарячої води. Через резервне живлення подається холодна вода, також є труднощі зі стільниковим зв’язком.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!