Львівський проєкт рекреаційної зони переміг на престижній європейській премії

1549 0
Рекреаційну зону «Над Джерелом» обрали серед 4 українських проєктів, що представляли країну в числі 50 фіналістів.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У понеділок, 12 квітня, у Брюсселі оголосили переможців європейської премії, яка щорічно відзначає найкращі проєкти, що сприяють більш стійкому, інклюзивному та інноваційному майбутньому. Особливу відзнаку за зусилля з реконструкції та відновлення України отримав львівський проєкт рекреаційної зони «Над джерелом», що біля центру UNBROKEN Mothers. Про це повідомили в департаменті архітектури та просторового розвитку ЛМР.

Рекреаційну зону «Над Джерелом» обрали серед 4 українських проєктів, що представляли країну в числі 50 фіналістів. Більше про проект – на сайті New European Bauhaus Prize.

Читайте також: На архітектурну премію ЄС номінували три львівські проєкти

Нагадаємо, щоу Львові є будинки, де проживають породіллі та вагітні переселенки, що переїхали з зони бойових дій. Загалом у мікрорайоні Тракту Глинянського у Центрі матері і дитини «Незламні матусі» можуть мешкати понад 100 людей, наразі там є 42 особи, тобто 11 сімей. Центр продовжує приймати людей.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!