«Львівавтодор» почав роздавати школам картки «ЛеоКарт»

3769 0
Далі навчальні заклади мають організувати видачу карток учням.
Громадський транспорт Львова/Фото Івана Станіславського

Громадський транспорт Львова/Фото Івана Станіславського

«Львівавтодор» розпочав видачу учнівських транспортних карток «ЛеоКарт» школам, а навчальні заклади мають організувати видачу карток учням, повідомляє «Львівавтодор». 

«Цього тижня ЛКП «Львівавтодор» запустив процес передачі школам учнівських транспортних карток «ЛеоКарт».  Далі навчальні заклади мають організувати видачу карток школярам», – йдеться на сторінці. 

Читайте також: Вартість проїзду у львівських автобусах підняли до 15 гривень. Як реагують львів’яни

Станом на 3 червня ЛКП «Львівавтодор» передало картки представникам таких навчальних закладів:

  • початкової школи «Світанок»,
  • Львівського художнього ліцею при ЛНАУ,
  • ліцею №17.

 

«Львівавтодор» зазначає, що загалом на отримання учнівських «ЛеоКарт» централізовано через навчальні заклади подали 25 132 пакети документів. Для цього у кожній школі визначили відповідальну особу за збір необхідних пакетів документів. ЛКП «Львівавтодор» прийняв 17 922 учнівських документів від 103 навчальних закладів. Решту відправили на доопрацювання.

Нагадаємо, у Львові підняли вартість проїзду у маршрутках. З 2 червня вартість становить 15 грн. Ціна на проїзд у трамваях та тролейбусах залишається незмінною. Також зберігається безоплатний проїзд для усіх пільгових категорій пасажирів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!