«Львівавтодор» пояснив, чому на відремонтованій Бандери розбирали хідник

1430 0
Такі ж роботи будуть проводити і на інших об'єктах, зокрема, на вул. Б. Хмельницького та вул. П. Орлика.
На вулиці Бандери перезамощують тротуарну плитку / Фото: ГО «Зручне місто».

На вулиці Бандери перезамощують тротуарну плитку / Фото: ГО «Зручне місто».

Кілька днів тому на відремонтованій вулиці Бандери у Львові почали перезамощувати тротуарну плитку. У соцмережах люди писали, що не розуміють, для це роблять, якщо це щойно відремонтована ділянка.

«Викреслюємо з списку щойно відремонтованих нашу улюблену вулицю Бандери. Онур вже почав розбирати хідник. Певно, щось вже пішло не так», писали в ГО «Зручне місто».

У «Львівавтодорі» пояснили, що так вони реагують на звернення мешканців і виправляють зауваження на реконструйованих вулицях.

«Підрядна організація ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», яка виконує роботи на замовлення ЛКП «Львівавтодор», виправляє зауваження, які надійшли від мешканців на «Гарячу лінію» міста, та усуває пошкодження, спричинені третіми особами».

Цього тижня активні роботи проводили на вул. Бандери. Зокрема, вже перезамостили тротуарну плитку навпроти головного корпусу НУ «Львівська політехніка», де виникло просідання внаслідок пошкодження хідника третіми особами.

Такі ж роботи, кажуть у «Львівавтодор», проводитимуть і на інших об’єктах – на вул. Б. Хмельницького та вул. П. Орлика тощо. Ці роботи виконуватимуть коштом підрядника.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація. Оновлено

Нещодавно на території транспортного хабу, що розташований на розі вулиць Бандери-Чупринки підсвітили дерева та озеленили стінку. На цій ділянці висадили 11 груш Каллері Шантеклер та встановили 33 грунтові світильники. 

Нагадаємо, на вулиці Степана Бандери після коригування проєкту мають завершити ремонт аварійної підпірної стінки, облаштувати громадський простір і транспортний хаб, а також збільшити озеленення території. Як нещодавно повідомляв у коментарі Tvoemisto.tv керівник ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк, тут планують також встановити постійні дорожні знаки, поставити штатні світлофори, висадити ще 81 дерево. 

Згідно з проєктом, вартість робіт становить 209 млн грн, наразі їх виконали на більш ніж 200 млн грн, а оплатили 158 млн грн. Частину робіт зможуть оплатити лише після коригування проєкту. Чи зміниться початкова ціна – залежить від експертизи корегованого проєкту, яку планують на червень – липень 2023 року. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!