Львівелектротранс запустив Telegram-канал про затримки руху транспорту

4822 0
Канал запрацював із 9 березня.

У соцмережі Telegram ЛКП «Львівелектротранс» запустив канал про затримки та зміни в русі трамваїв і тролейбусів.

Читайте також: У Львові почав курсувати трамвай №4 із Сихова на вокзал. Відео

Він запрацював із 9 березня. Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, доступ до адміністрування каналу поки що є лише у відділу інформації та зв'язків з громадськістю.

«Досвід запозичили у "Київпастрансу". Невдовзі канал адмініструватиме центральний диспетчер. Будемо старатись давати якомога більш вичерпну інформацію з фото і відео», – додає він.

Долучитися до каналу можна за посиланням або знайти його у додатку за назвою «Зміни руху | Львівелектротранс».

Читайте також: У Львові почав курсувати трамвай №5. Маршрут

Нагадаємо, у Львові запустили послугу плати проїзду у трамваях і тролейбусах за допомогою SMS-повідомлень.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!