Львівщина лідирує за кількістю двохсотбальників з мультитесту

4820 0
88 людей отримали максимальну кількість балів із трьох предметів.
Фото: bez-tabu.com.ua

Фото: bez-tabu.com.ua

Цього року на Львівщині національний мультипредметний тест на 200 балів з різних предметів написали 1426 людей. Із них 88 отримали максимальну кількість балів із трьох предметів. Це – найкращий результат з-поміж усіх міст та областей по Україні. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила керівниця Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

«Загальна кількість учасників, які отримали високі бали на мультитесті, становить 1 426. Це і львів’яни, і мешканці нашої області, так і переселенці, які захотіли писати тест у нас. З них по 200 балів із трьох предметів отримали 88 осіб, з двох предметів – 303, а максимальну кількість балів з одного предмету – 1035 людей», – каже вона.

Читайте також: Випускниця ліцею на Львівщині отримала 200 балів з історії. Її вчитель загинув на війні з росією

При тому, за словами керівниці ЛРЦОЯО, найкращі результати майбутні студенти показали з математики (771 особа). З історії високі бали отримали 684 людей, а української мови – 450.

Загалом національний мультипредметний тест у Львові писали 16 943 людей, а у Львівській області – 9 123 людей. Тестування на Львівщині проходило у 13 містах – починаючи від Турки і закінчуючи Бродами, а саме у Дрогобичі, Стрию, Самборі, Червонограді, Городку, Яворові, Новояворівську тощо.

Учні яких шкіл написали мультитест найкраще, у Центрі оцінювання якості освіти пообіцяли оприлюднити з наступного тижня.

Нагадаємо, що львівський випускник Артем Краєвський не припустився жодної помилки в мультипредметному тесті. Хлопець навчався у класичній гімназії при ЛНУ імені Івана Франка. Він набрав максимальні 600 балів за підсумками тестів з української мови, історії України та математики.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!