Львівщина перемогла у 4 номінаціях туристичної премії року Ukraine Tourism Awards

1860 0
Переможців головної туристичної премії України обирали у 14 номінаціях.
Фото: rest.guru.ua

Фото: rest.guru.ua

В Україні визначили переможців головної туристичної премії Ukraine Tourism Awards 2021. Серед 14 номінацій Львівщина здобула перемогу у чотирьох. Про це повідомила керівниця управління туризму та курортів ЛОДА Наталія Табака.

Читайте також: Чайна плантація, мертве озеро і палац бароків. На Львівщині створили онлайн-мандрівку

«Львівщину люблять мандрівники» Веземо додому перемогу у 4 номінаціях. Ukraine Tourism Awards 2021 – головна туристична премія України», – написала вона.

Так, у номінації «Найкращий заміський комплекс» переміг готель-замок «Вежа Ведмежа», що у селі Волосянка.

У номінації «Відкриття року у готельній сфері» перемогу здобув готель KYIVSKA RUSS RESORT MEDICAL&SPA, що у селищі Східниця.

Найкращим туроператором країни другий рік поспіль визнано львівську компанію «Відвідай».

А найкращим природним парком обрали Національний природний парк «Сколівські Бескиди».

Серед решти номінацій у цьогорічній туристичній премії також обирали «Серце авіапростору», «Найсмачніший ресторанний борщ», «Найкращий туристичний медіаблогер», «Місто мого серця», «Регіональний прорив року», «Найкращий екскурсійний гід» та «Амбасадор #МАНДРУЙУКРАЇНОЮ».

Читайте також: Вулиця з гірського села на Львівщині потрапила у Книгу рекордів України

Крім того, була також особлива номінація, присвячена розвитку інклюзивного туризму «Доступний туризм», яка була поділена на три підномінації – «Гостинність без меж», «Комфортна ресторація», та «Безбар’єрна культура».

Зазначимо, що участь у премії могли брати всі регіони України, переможця ж обирали за принципом більшості отриманих голосів – 50% від голосування всіх охочих онлайн та 50% від голосування організаційного комітету.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!