Чайна плантація, мертве озеро і палац баронів. На Львівщині створили онлайн-мандрівку

1892 0
На розвиток парку «Сколівські Бескиди» у 2020 році витратили 6 млн грн.
Фотоскрін із маршруту

Фотоскрін із маршруту

На Львівщині створили віртуальний туристичний маршрут Національним природним парком «Сколівські Бескиди». Тепер кожен може зробити онлайн-подорож та побачити Крушельницьке лісництвоМертве озеро та Палац Гредлів.

Національний природний парк «Сколівські Бескиди» завершив ознакування 19 екологічних стежок та туристичних маршрутів для активного туризму, зокрема пішохідних і велосипедних. Загальна протяжність усіх шляхів – 146 км, кожен тривалістю походу від 1 до 6 годин. На кожному зі шляхів встановлені початкові, проміжні й кінцеві інформаційні стенди. У розвиток інфраструктури і промоцію парку «Сколівські Бескиди» у 2020 році вклали 6 млн грн.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv робило фоторепортаж із Палацу Гредлів, де планують відкрити туристичний центр Карпат, а також репортаж із чайної плантації, що розташована у Крушельницькому лісництві.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!