Львівщина – перша серед областей у реєстрі корупціонерів

13932 0
Найнижчі показники у Херсонській області – 499 записів у реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.
Умовне фото

Умовне фото

Львівщина посіла перше місце (1908 записів) серед усіх областей України у реєстрі корупціонерів. Про це стало відомо з відкритого 4 вересня Єдиного державного ресєтру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення Національного агенства з питань запобігання корупції.

Окрім Львівщини в списку лідирують такі області: 

  • Дніпропетровська область (1854 записів);

  • Одеська область (1158 записів);

  • Харківська область (1046 записів);

  • Київська (978 записів).

Найменше зафіксованих корупційних справ у Херсонській, Миколаївській та Луганській областях. 

Читайте також: Суд покарав мера Дрогобича за корупційні дії

Зазначимо, що реєстр ведуть з 4 лютого 2019 року. За цей час в Україні зареєстрували 22 839 корупційних справ.

Нагадаємо, що Вищий антикорупційний суд України конфіскував квартиру заступниці начальника відділу митного оформлення «Запитів» митного поста «Львів-північний» Галицької митниці ДМС Анни Бісюк. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!